ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Τ.Ε.Α. Τεχνική Εμπορική Αμαρίου | Χωματουργικές Εργασίες
Κατασκευές & Ανακαινίσεις Κτιρίων Ρέθυμνο ΚρήτηςΟι χωματουργικές εργασίες περιλαμβάνουν μεγάλο εύρος εργασιών και για αυτό απαιτείται μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία, ώστε να μπορέσει η εκάστοτε εταιρεία να αντεπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες που συνήθως χαρακτηρίζουν κάθε έργο. Επίσης χρειάζεται και ο κατάλληλος εξοπλισμός από μηχανήματα και φορτηγά.

Η εταιρεία μας “Τ.Ε.Α. Τεχνική Εμπορική Αμαρίου” η οποία βρίσκεται στο Ρέθυμνο Κρήτης, διαθέτοντας το απαραίτητο έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, όσο και σύγχρονο εξοπλισμό μπορεί να αναλάβει κάθε χωματουργική εργασία, από το αρχικό μέχρι το τελικό στάδιο, χωρίς απρόοπτα και κανενός είδους πρόβλημα.

Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια και την ικανοποίηση του πελάτη, εκτελούμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες καθώς και τεχνικά έργα προσφέροντας, πάντα, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Μπορούμε να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με προτεραιότητά μας τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Διανοίξεις δρόμων
  Καθαρισμοί οικοπέδων
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Αποξηλώσεις τοιχοποιίας & σκυροδέματος
  Έργα οδοποιίας
  Υδραυλικά Έργα
 
 
 
  Ασφαλτικά έργα
  Αρδευτικά έργα
  Εκσκαφές θεμελίων
  Αποχετευτικά δίκτυα
  Μεταφορά αδρανών υλικών
  Μπαζώματα
  Επιχωματώσεις - Αποκομιδή μπαζών
  Εκχιονισμοί
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

με ιδιώτες, μηχανικούς, εργολάβους, τεχνικές εταιρείες, Δήμους, κλπ. μπορούμε να αναλάβουμε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες ανεξαρτήτως όγκου ή ύψους προϋπολογισμού στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

Τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, η μακροχρόνια πορεία μας αλλά και το έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο διαθέτει την απαραίτητη πείρα και τεχνογνωσία, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για την ανάθεση οποιαδήποτε χωματουργικής εργασίας.

Φυσικά, πρωταρχικό μας μέλημα, είναι πάντα η ασφάλεια, για αυτό και κάθε κίνηση μας γίνεται βάση των προβλεπόμενων κανονισμών.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.