Τ.Ε.Α. Τεχνική Εμπορική Αμαρίου
Χωματουργικές Εργασίες - Κατασκευές & Ανακαινίσεις Κτιρίων Ρέθυμνο Κρήτης


Η εταιρεία μας “Τ.Ε.Α. Τεχνική Εμπορική Αμαρίου” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερα από 60 χρόνια στις χωματουργικές εργασίες, στις ανακαινίσεις και κατασκευές κτιρίων καθώς και στη κατασκευή έργων στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

Χάρη στον σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε αλλά και τους έμπειρους χειριστές μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, όσο δύσκολη και απαιτητική και αν είναι.

Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των κατασκευών και συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους τεχνίτες, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές εργασίες για την κατασκευή ή την ανακαίνιση του κτιρίου σας καθώς και να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο κατασκευαστικό έργο.
 
 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε για την κατασκευή και την ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Απο το χτίσιμο και τα μπετά έως και τον ελαιοχρωματισμό και κατασκευές με γυψοδανίδας. Έτσι, μπορούμε να σας παραδώσουμε το κτίριο που επιθυμείτε έτοιμο “με το κλειδί στο χέρι”.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες καθώς και με κατασκευές, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Ρέθυμνο αλλά και σε όλη την Κρήτη. 

Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε γεγονός που μας χαροποιεί και μας δίνει κίνητρο ώστε να εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.