ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Τ.Ε.Α. Τεχνική Εμπορική Αμαρίου | Χωματουργικές Εργασίες
Κατασκευές & Ανακαινίσεις Κτιρίων Ρέθυμνο ΚρήτηςΗ εταιρεία μας “Τ.Ε.Α. Τεχνική Εμπορική Αμαρίου” η οποία βρίσκεται στο Ρέθυμνο Κρήτης, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των κατασκευών, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για την κατασκευή ή την ανακαίνιση του κτιρίου σας καθώς και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή επιθυμείτε.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο μπορούμε να κατασκευάσουμε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο από τα θεμέλια έως την σκεπή.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αφού ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες σας, συντάσσει την καταλληλότερη μελέτη, καθορίζει το τελικό κόστος, ορίζει από κοινού το χρονοδιάγραμμα και ξεκινάει την άμεση κατασκευή του έργου.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Μπετά
  Χτίσιμο Κτιρίων
  Στέγες - Σκεπές
  Επενδύσεις με Πέτρα
  Ηλεκτρολογικές Εργασίες
  Υδραυλικές Εργασίες
  Ελαιοχρωματισμούς
 
 
 
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων - Δαπέδων
  Κατασκευές Γυψοσανίδας
  Κατασκευές Αλουμινίου
  Κατασκευές Σιδήρου
και οποιαδήποτε άλλη εργασία που σας εξασφαλίσει τον χώρο σας έτοιμο άμεσα και οικονομικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

με τα καλύτερα συνεργεία του χώρου, μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικές, οικονομικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε έχοντας ως κύριο στόχο την άμεση και άψογη εξυπηρέτησή σας.

Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής χωρίς όμως να επηρεάζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Παράλληλα, η εταιρεία μας μπορεί και παρέχει μεμονωμένες υπηρεσίες, εάν αυτό χρειαστεί, εξυπηρετώντας άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.